news_bg

Nyheter

Dioctyl Phthalate DOP, klar for forsendelse~

Dioktylftalat DOP 99,5 %
200 kg trommel, 16 tonn/20'FCL uten paller
2`FCL, Destinasjon: Afrika
Klar for forsendelse ~

5
2
1
3

DOP er en viktig mykner for generell bruk med et bredt spekter av bruksområder. Følgende er hovedbruken av DOP:

1. Plastbehandling

Behandling av polyvinylkloridharpiks (PVC): DOP er en av de mest brukte myknere i PVC-behandling, som kan forbedre mykheten, bearbeidbarheten og holdbarheten til PVC betydelig. PVC plastifisert med det kan brukes til å produsere kunstskinn, landbruksfilmer, emballasjematerialer, kabler og andre produkter.

Annen harpiksbehandling: I tillegg til PVC kan DOP også brukes i bearbeiding av polymerer som kjemisk fiberharpiks, acetatharpiks, ABS-harpiks og gummi for å forbedre de fysiske egenskapene og bearbeidingsytelsen til disse materialene.

2. Maling, fargestoffer og dispergeringsmidler

Maling og fargestoffer: DOP kan brukes som løsemiddel eller additiv i maling og fargestoffer for å forbedre flyten og jevnheten til maling og fargestoffer.

Dispergeringsmiddel: I belegg og pigmentproduksjon brukes DOP som et dispergeringsmiddel for å hjelpe pigmentpartikler med å spre seg jevnt i løsemidler.

3. Elektriske isolasjonsmaterialer

Ledninger og kabler: I tillegg til alle egenskapene til generell DOP, har elektrisk DOP også gode elektriske isolasjonsegenskaper, så den er spesielt egnet for produksjon av elektriske isolasjonsmaterialer som ledninger og kabler.

4. Medisinske og helseprodukter

Medisinsk-grad DOP: Brukes hovedsakelig til å produsere medisinske og helsemessige produkter, som medisinsk engangsutstyr og medisinsk emballasje, etc. Det kreves at produktene er giftfri, luktfri og ikke-irriterende.

5. Annen bruk

Myggavstøtende olje, polyvinylfluoridbelegg: DOP kan brukes som løsemiddel for myggavstøtende olje og tilsetningsstoff for polyvinylfluoridbelegg.

Duftløsningsmiddel: I duftindustrien kan DOP brukes som løsemiddel for dufter som kunstig moskus.

Råvarer for organisk syntese: DOP kan også brukes som råstoff for produksjon av andre organiske forbindelser ved transesterifisering, som dicykloheksylftalat og høykarbon alkoholestere av ftalat.

6. Bransjeapplikasjoner

PVC-film: DOP spiller en viktig rolle i produksjonen av PVC-film og er en nøkkelfaktor for mykheten og bearbeidbarheten til PVC-filmen.

PVC-kunstskinn: I produksjonsprosessen av PVC-kunstskinn spiller DOP også en rolle i mykning og mykgjøring.

Antisklimatter, skummatter: De siste årene har bruken av DOP i produksjon av antisklimatter, skummatter og andre produkter også vært i kraftig vekst.


Innleggstid: 19. august 2024