news_bg

Nyheter

Melaminpulver 99,8, klar for forsendelse~

Melaminpulver 99,8 %
25 kg pose, 23 tonn/20'FCL uten paller
2 FCL, SHUNTIAN Brand, destinasjon: India
Klar for forsendelse ~

49
48
46
45

Søknad
(1) Dekorative paneler: kan lages til brannsikre, jordskjelvbestandige, varmebestandige laminater, lyse fargede, sterke og varmebestandige dekorative paneler, brukt som finér for fly, skip og møbler, og som brannsikre, jordskjelv -bestandige og varmebestandige husdekorasjonsmaterialer.
(2) Belegg: Etter foretring med butanol og metanol kan det brukes som bindemiddel for avanserte termoherdende belegg og faste pulverbelegg, og kan brukes til å produsere metallbelegg og høykvalitets aminoharpiks dekorative malinger for kjøretøy og elektriske apparater .
(3) Støpepulver: Etter blanding, granulering og andre prosesser kan det gjøres til melaminplast, som er giftfri og anti-begroing. Den kan fortsatt opprettholde gode elektriske egenskaper når den er våt og kan gjøres til hvite, slagbestandige daglige redskaper. Sanitærutstyr og melamin servise, elektrisk utstyr og andre avanserte isolasjonsmaterialer.
(4) Papir: Etter foretring kan det brukes som papirbehandlingsmiddel for å produsere papir av høy kvalitet som anti-rynke, anti-krympe, ikke-korrupterbare sedler og militærkart.
(5) Blanding av melamin og formaldehydharpiks med andre råmaterialer kan også produsere stoffetterbehandlingsmidler, skinngarvemidler, poleringsmidler og vannavstøtende midler, gummilim, forbrenningsakseleranter, høyeffektive sementvannreduserende midler og stålavsaltingsmidler , osv.


Innleggstid: 29. april 2024