news_bg

Nyheter

Oksalsyre 99,6 %, klar for forsendelse~

Oksalsyre 99,6 %
25 kg pose, 23 tonn/20'FCL uten paller
1 FCL, Destinasjon: Nord-Amerika
Klar for forsendelse~

37
35
38
36

Søknad:
1. Bleking og reduksjon.
Oksalsyre har sterke blekende egenskaper. Det kan effektivt fjerne pigmenter og urenheter på cellulose, noe som gjør fiberen hvitere. I tekstilindustrien brukes oksalsyre ofte som blekemiddel for blekebehandling av naturlige fibre som bomull, lin og silke for å forbedre fibrenes hvithet og glans. I tillegg har oksalsyre også reduserende egenskaper og kan reagere med visse oksidanter, så den spiller også en rolle som reduksjonsmiddel i enkelte kjemiske reaksjoner.

2. Rengjøring av metalloverflater.
Oksalsyre har betydelige påføringseffekter innen metalloverflaterrengjøring. Det kan reagere med oksider, smuss etc. på metalloverflaten og løse opp eller omdanne dem til stoffer som er enkle å fjerne, og dermed oppnå formålet med å rense metalloverflaten. I produksjonsprosessen av metallprodukter brukes oksalsyre ofte til å fjerne oksider, oljeflekker og rustprodukter fra metalloverflaten for å gjenopprette den opprinnelige glansen og ytelsen til metalloverflaten.

3. Industriell fargestabilisator.
Oksalsyre kan også brukes som stabilisator for industrielle fargestoffer for å forebyggeutfelling og lagdeling av fargestoffer under lagring og bruk. Ved å interagere med visse funksjonelle grupper i fargestoffmolekylene, kan oksalsyre forbedre fargestoffets stabilitet og forlenge levetiden. Denne stabilisatorrollen til oksalsyre er av stor betydning i fargestoffproduksjonen og tekstiltrykk- og fargingindustrien.

4. Garvemiddel for lærbehandling.
Under lærbearbeiding kan oksalsyre brukes som garvemiddel for å hjelpe læret bedre å fikse formen og opprettholde mykheten. Gjennom garveprosessen kan oksalsyre kjemisk reagere med kollagenfibrene i læret for å øke lærets styrke og holdbarhet. Samtidig kan oksalsyregarvemidler også forbedre fargen og følelsen av skinn, noe som gjør det vakrere og mer behagelig.

5. Fremstilling av kjemiske reagenser.
Som en viktig organisk syre er oksalsyre også et råmateriale for fremstilling av mange kjemiske reagenser. For eksempel kan oksalsyre reagere med alkali for å danne oksalater. Disse saltene har brede anvendelser innen kjemisk analyse, syntetiske reaksjoner og andre felt. I tillegg kan oksalsyre også brukes til å fremstille andre organiske syrer, estere og andre forbindelser, og gir en rik kilde til råvarer for den kjemiske industrien.

6. Søknad om solcelleindustrien.
De siste årene, med den raske utviklingen av solcelleindustrien, har oksalsyre også spilt en viktig rolle i produksjonsprosessen av solcellepaneler. I produksjonsprosessen av solcellepaneler kan oksalsyre brukes som rengjøringsmiddel og korrosjonsinhibitor for å fjerne urenheter og oksider på overflaten av silisiumskiver, og forbedre overflatekvaliteten og fotoelektrisk konverteringseffektivitet til silisiumskiver.


Innleggstid: 12. oktober 2024