news_bg

Nyheter

Natriumtripolyfosfat, klar for forsendelse~

Natriumtripolyfosfat STPP, industrikvalitet
25 kg pose, 27 tonn/20'FCL uten paller
3 FCL, Destinasjon: Russland
Klar for forsendelse ~

14
15
13
16

Søknad:

Natriumtripolyfosfat (STPP) er en vanlig fosfatforbindelse med en rekke funksjoner og bruksområder.

Næringsmiddelindustri:Natriumtripolyfosfat brukes som et tilsetningsstoff for å forbedre vannretensjon, friskhet og tekstur ved bearbeiding av kjøttprodukter, akvatiske produkter og meieriprodukter. Det kan kombineres med proteiner for å danne et stabilt kompleks, øke vannretensjonen av maten og forhindre matdehydrering og herding av tekstur. I tillegg kan natriumtripolyfosfat også justere pH-verdien til maten og forbedre stabiliteten og teksturen til maten.

Rengjøringsmidler og vaskemidler:Natriumtripolyfosfat har gode chelaterende og dispergerende egenskaper, og kan kombineres med metallioner for å hindre dannelse av belegg og nedbør. Derfor brukes det ofte som et chelateringsmiddel og dispergeringsmiddel i vaske- og rengjøringsmidler for flekkfjerning, rengjøring og avkalking.

Industriell bruk:Natriumtripolyfosfat er også mye brukt i industrielle områder som vannbehandling, tekstiler, papirfremstilling, keramikk, etc. Det kan kombineres med metallioner som kalsium og magnesium for å forhindre dannelse av belegg og nedbør og beskytte normal drift av utstyr og rørledninger .


Innleggstid: Aug-01-2024