news_bg

Nyheter

Ammoniumsulfat 21 %, klar for forsendelse~

Ammoniumsulfat 21 %
25 kg poseemballasje, 27 tonn/20'FCL uten paller
1`FCL, Destinasjon: Sør-Amerika
Klar for forsendelse~

17
20
19
21

Applikasjon:
Ammoniumsulfat er et ofte brukt kjemisk stoff med ulike bruksområder og funksjoner, for eksempel som gjødsel, som ekspansjonsmiddel, brukt til å lage fyrstikker, brukt i vannbehandling, brukt i metallbearbeiding, brukt til å lage fyrverkeri osv. Detaljene er følgende:
1. Som gjødsel.Ammoniumsulfat er en viktig nitrogengjødsel som gir nitrogenet som trengs for plantevekst.Det kan brukes mye i produksjon av ulike avlinger, som hvete, mais, ris, bomull, etc. Ammoniumsulfatgjødsel kan også øke surheten i jorda, slik at plantene kan absorbere andre næringsstoffer.
2. Som et hevelsesmiddel.Innen konstruksjon og ingeniørfag kan ammoniumsulfat brukes som et svellemiddel.Den kan produsere ammoniakk og svovelsyre gjennom hydrolyse, og dermed øke volumet og styrken til betongen.Ammoniumsulfat ekspansjonsmiddel kan brukes til å lage lettbetong, varmeisolasjonsmaterialer, brannsikre materialer, etc.
3. Brukes til å lage fyrstikker.Ammoniumsulfat kan brukes til å lage kruttdelen av fyrstikker.Den kan blandes med ingredienser som barytt og trekull for å lage krutt til fyrstikkhoder, slik at fyrstikken kan antennes.
4. Brukes til vannbehandling.Ammoniumsulfat kan brukes i vannbehandling for å fjerne hardhetsstoffer i vannet.Kalsium og magnesium kan reagere med disse stoffene for å danne løselig kalsiumsulfat og magnesiumsulfat, og dermed redusere dannelsen av belegg.
5. Brukes til metallbearbeiding.Ammoniumsulfat kan brukes i metallbearbeiding, som skjære- og boreprosesser, som smøremiddel og kjølemiddel, og reduserer dermed friksjon og varmeutvikling og forhindrer metalldeformasjon og skade.
6. Brukes til å lage fyrverkeri.Ammoniumsulfat kan brukes til å lage fyrverkeri aerosoler og kan blandes med andre kjemikalier for å produsere røykeffekter av forskjellige farger og former.
Ammoniumsulfat er et allsidig kjemikalie med et bredt spekter av bruksområder og effekter.På forskjellige felt kan det spille forskjellige roller og gi bekvemmelighet og fordeler til liv og arbeid.


Innleggstid: 18. mars 2024