news_bg

Nyheter

Melaminpulver 99,8, klar for forsendelse~

Melaminpulver 99,8 %
25 kg trommel, 23 tonn/20'FCL uten paller
2 FCL, SHUNTIAN Brand, destinasjon: India
Klar for forsendelse~

37
40
38
39

applikasjon
(1) Dekorative paneler: kan lages til brannsikre, jordskjelvbestandige, varmebestandige laminater, lyse fargede, sterke og varmebestandige dekorative paneler, brukt som finér for fly, skip og møbler, og som brannsikre, jordskjelv -bestandige og varmebestandige husdekorasjonsmaterialer.
(2) Belegg: Etter foretring med butanol og metanol kan det brukes som bindemiddel for avanserte termoherdende belegg og faste pulverbelegg, og kan brukes til å produsere metallbelegg og høykvalitets aminoharpiks dekorative malinger for kjøretøy og elektriske apparater .
(3) Støpepulver: Etter blanding, granulering og andre prosesser kan det gjøres til melaminplast, som er giftfri og anti-begroing.Den kan fortsatt opprettholde gode elektriske egenskaper når den er våt og kan gjøres til hvite, slagbestandige daglige redskaper.Sanitærutstyr og melamin servise, elektrisk utstyr og andre avanserte isolasjonsmaterialer.
(4) Papir: Etter foretring kan det brukes som papirbehandlingsmiddel for å produsere papir av høy kvalitet som anti-rynke, anti-krympe, ikke-korrupterbare sedler og militærkart.
(5) Blanding av melamin og formaldehydharpiks med andre råmaterialer kan også produsere stoffetterbehandlingsmidler, skinngarvemidler, poleringsmidler og vannavstøtende midler, gummilim, forbrenningsakseleranter, høyeffektive sementvannreduserende midler og stålavsaltingsmidler , etc.


Innleggstid: 12-apr-2024